-34%

Riviera Maison dekbedovertrek Coziness off-white 200x200/220 227845!!!*

Item 8 of 37
119,00 79,00 (including VAT)

Door de banen met verschillende breistructuren oogt het overtrek Coziness heerlijk knus en warm. Met dit dekbedovertrek uit de bedtextielcollectie van Rivièra Maison creeër je een romantische en sfeervolle uitstraling in je slaapkamer. De kleuren van de banen zijn toon op toon opgebouwd met rustige off-white en natureltinten. Het dekbed is geschikt voor dekbedden van het formaat 200x200/220 cm en bevat twee kussenslopen.

Meer informatie

Artikelnummer 497380

Gewicht (kg) 1.150000

Lengte (cm) 220

Breedte (cm) 200

Materiaal Katoen

Het dekbedovertrek Coziness van Riviera Maison bij marliving.com is perfect voor het najaar. Het dessin straalt sfeer, warmte en gezelligheid uit. Iets waar het merk Rivièra Maison goed om bekend staat. Het dekbedovertrek heeft een print met banen, waarin verschillende breistructuren zijn verwerkt. Het lijkt haast een stapel warme, gebreide truien waar je onder kunt liggen. Dat is toch geweldig! De kleuren zijn eveneens heel sfeervol. Een rustig palet met zachte off-white en natureltinten. De print is overigens aan beide zijden verwerkt en komt ook terug in de kussenslopen. 

Het Rivièra Maison Coziness dekbedovertrek is gemaakt van 100% katoen. Het is een heerlijk zacht en soepel materiaal van uitstekende kwaliteit. Katoen staat bekend als goed ademend en absorberend. Daarnaast voelt het prettig aan op de huid. Het dekbedovertrek is voorzien van een dubbele doorlopende instopstrook. 

RIVIÈRA MAISON bij Marliving.com
Rivièra Maison is een oer-Hollands merk dat staat voor exclusiviteit, warmte en sfeer. Rivièra Maison is meer dan een merk, ze creëert een sterke beleving van ‘a way of life’. Lichte kleuren worden afgewisseld met donkere kleuren zodat het merk in zowel moderne als klassieke huisstijlen past.  

DEKBEDOVERTREKEN bij Marliving.com
Een dekbedovertrek houdt je dekbed langer fris. Het verfraait tegelijkertijd je bed en de slaapkamer. Dekbedovertrekken zijn in veel verschillende ontwerpen beschikbaar en onderling verschillen ze ook in materiaal. De ene stof biedt een warme nachtrust waar de ander voor verkoeling zorgt tijdens het slapen.

Languages

Shopping cart

No items in shopping cart.

Newsletter

Subscribe to our newsletter
Subscribe
© 2019 - 2024 Marliving.com | sitemap | rss | ecommerce software - powered by MyOnlineStore