-50%

4x C'est Chaud Mug XL Riviera Maison 259950

Item 72 of 81
59,80 29,95 (including VAT)

C'est Chaud, oftewel 'het is warm', wat slaat op deze leuke dubbelwandige thee/koffieglazen. Houdt uw drankje langer warm of juist koud. Verkrijgbaar in maat S, M, L en XL.

Meer informatie

Artikelnummer 259950

Gewicht (kg) 0.218000

Lengte (cm) 11.5

Breedte (cm) 9

Hoogte (cm) 14

Kwetsbaar Ja

Handgemaakt Nee

Dubbelwandig Ja

Dishwasher_safe_def Max.40°C in bovenste rek

Met handvat Ja

Materiaal Glas

Inhoud (ml) 370

Rivièra Maison bij www.marliving.com biedt het perfecte glas voor elke borrel: champagneglazen, glazen voor witte of rode wijnen cocktailglazen voor een gezellige borrel met vrienden of familie. In de donkere dagen serveer je bijvoorbeeld een heerlijke rode wijn in een wijnglas voor rode wijn. Terwijl je in de zomer een verfrissende witte wijn in een wijnglas speciaal voor witte wijn kunt serveren. Serveer je liever een cocktail? In het assortiment zitten ook leuke glazen speciaal voor gin tonics en mojito’s.  Zo kun je een prachtige glazenset aankopen.  

Verschillende soorten glazen bijj www.marliving.com
Waterglazen en longdrinkglazen zijn drinkglazen die vrijwel iedere dag gebruikt worden. Schenk vers vruchtensap, limonade, frisdrank of een gezonde smoothie in en geniet van een verfrissend drankje uit een mooi glas. De fris en waterglazen van Rivièra Maison kun je combineren met de bijpassende wijnglazen die in het assortiment zitten. Rivièra Maison biedt niet alleen water- en wijnglazen gemaakt van glas, maar ook van kunststof: ideaal om mee naar buiten te nemen. De leuke plastic items kunnen tegen een stootje en zijn daardoor erg praktisch om buiten te gebruiken tijdens bijvoorbeeld een heerlijke picknick of op het terras.

Ruim assortiment waterglazen bij de webwinkel van marliving
Ook heeft Rivièra Maison een ruim assortiment thee- en koffieglazen, perfect bijvoorbeeld bij het ontbijt te gebruiken of tijdens een gezellige high tea. Het ruime assortiment maakt onderscheid tussen espresso kopjes, cappuccino kopjes en caffè latte kopjes. Hierdoor is er voor iedere koffiedrinker een passende koffiemok voor de juiste soort koffie te vinden. De koffiebekers van Rivièra Maison passen vaak bij een geheel servies met schotels en borden, waardoor de bekers samen met het servies een mooie eenheid vormen. Bovendien is het leuk om verschillende koffie- en theeglazen met elkaar te combineren. Zo creëer je eenvoudig een grappig effect met verschillende soorten glazen en mokken en heb je voor elke situatie een passend glas. In het assortiment zitten bijvoorbeeld grote thee mokken maar ook dubbelwandige theeglazen die je met elkaar kunt combineren. Door de dubbelwandige glazen van Rivièra Maison blijft jouw drank lang warm en wordt het glas niet heet. Hierdoor kun je het drinkglas vasthouden zonder uw handen te branden.  

Drinkglazen kopen bij www.marliving.com
Ben je er uit welke koffie- of theeglazen, waterglazen of drinkglazen je wilt kopen? Bekijk dan ons bovenstaande assortiment 

Languages

Shopping cart

No items in shopping cart.

Newsletter

Subscribe to our newsletter
Subscribe
© 2019 - 2024 Marliving.com | sitemap | rss | ecommerce software - powered by MyOnlineStore